luni, 8 martie 2010

Jocuri casino. A castigat 400.000 de euro la aparate

Publicitate
Incidentul s-a produs in urma cu cateva zile, la un cazinou de pe bulevardul Basarabiei, dupa ce Dorinel Teodor Bunea, un buzoian in varsta de 30 de ani, a inceput, in mod miraculos, sa castige continuu. Fara sa realizeze cat de mare este suma castigata, acesta a chemat personalul localului si a cerut sa incaseze banii. Dupa ce a calculat punctajul lui Bunea, reprezentanta cazinoului l-a anuntat pe acesta ca este vorba de aproximativ 400.000 de euro, suma de care, insa, nu dispune. Ulterior, pentru ca bodyguarzii ar fi vrut sa-l dea afara, clientul si-a chemat mai multi prieteni, iar spiritele s-au incins.
Conflictul a fost aplanat de politistii Sectiei 9, care au venit insotiti de mai multi luptatori SPIR. Aparatul respectiv a fost fotografiat, sigilat de criminalisti si transportat la sectie pentru a fi expertizat.
Dorinel Teodor Bunea a depus o plangere in care a mentionat faptul ca nu si-a primit banii, in timp ce administratia cazinoului l-a reclamat pentru frauda, in conditiile in care, din punct de vedere tehnic, suma ar fi fost imposibil de castigat. "Daca aparatul s-a defectat, nu este vina mea. Nu cred ca daca era invers, iar eu as fi pierdut, imi dadea cineva banii inapoi", ne-a declarat Bunea.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu