sâmbătă, 20 martie 2010

www.Tainelesanatatii.ro

Publicitate
Una din tainele sanatatii este dieta vegetariana.Dieta vegetariana este mentionata practic peste tot: in reviste, emisiuni de televiziune, reclame. Cateodata te intrebi daca nu cumva este doar o nuoa modalitate de advertising.

Dieta vegetariana bazata in totalitate pe produse organice si este foarte buna atat pentru silueta ta dar si pentru sanatatea ta si a familiei tale. Asa ca spune adio chipsurilor pline de E-uri, prajiturilor ambalate si iaurturilor colorate si invata sa iti concepi singura o dieta care sa reflecte modul in care tu ai vrea sa traiesti.
Daca alegi o dieta vegetariana poti reduce riscul aparitiei cancerului, obezitatii sau bolilor cardiovasculare. Nu sustinem ca daca te transformi brusc intr-o persoana vegetariana vei avea o sanatate optima si o viata fericita. Sanatatea ta se va imbunatati simtitor, dar nu uita o dieta sanatoasa este doar un factor contribuitor la o viata de o calitate mai buna, nu si garantia acesteia. Pe langa asta trebuie luate in consideratee si tehnicile de relaxare inclusiv un curs de exprimare prin arta sau orice altceva ce te face sa te simti bine.

Dieta vegetariana
In mare partea dieta vegetariana consta din consumul in totalitate si exclusiv de produse de origine vegetala in stare naturala sau procesate prin fierbere sau pe gratar, eliminand aportul de proteine de origine animala provenite din carne, oua, lapte sau branzeturi. Bineinteles ca mai nou s-au descoperit si alternative vegetariene cu «gust de carne », cum ar fi carnatii de soia sau branza tofu, alimente care pot fi niste capcane nesanatoase. In timp aceste alimente pot duce la o distorsionare a regimunului obisnuit in ceva care nu ne va face bine.

Concluzia este : dieta vegetariana fara produsele de soia care inlocuiesc produsele de origine animala este o alegere foarte buna. Stim ca un regim bogat in fructe si legume aduce o cantitate considerabil de vitamine si minerale in trupurile noastre, iar acestea sunt esenta sanatatii noastre.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu