sâmbătă, 13 martie 2010

Ficatei cu sos de migdale

Publicitate
Ficăţei cu sos de migdale
Timp de preparare: 60 de minute
Calorii: 220/porţia
Ingrediente: 1 kg de ficăţei, 100 g de migdale, o lingură de esenţă de migdale, 150 ml de ulei de măsline, o lămâie, o ceapă, o lingură de cimbru şi o lingură de miere.
Preparare: Ficăţeii se pun într-o tavă cu 400 ml de apă şi două linguri de ulei de măsline. Tava se ţine în cuptor timp de 30 de minute. Separat, se prepară sosul din migdalele măcinate, ceapa tocată, coaja rasă de la o lămâie şi sucul acesteia, esenţa de migdale, mierea, 200 ml de apă şi 4 linguri de ulei. Toate se fierb, la foc potrivit, 1o minute. Când ficăţeii sunt gata, adăugăm sosul.
Pofta buna.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu