vineri, 19 martie 2010

Leris 2010

Publicitate

Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" va găzdui, pe 28 martie, Concursul Leris 2010 pentru limba română şi matematică, destinat elevilor de clasa a-IV-a. Şcolile îşi pot înscrie adepţii in concursul Leris 2010 pînă pe 26 martie, la secretariatul colegiului, prin achitarea în contul fundaţiei organizatoare, "Leris", a unei taxe de 20 lei. Excepţie vor face cazurile sociale şi copiii cadrelor didactice, dacă dovedesc printr-o adeverinţă acordul şcolii de provenienţă.

În avanpremiera concursului Leris 2010, redutabila instituţie de învăţămînt ieşeană organizează azi, în intervalul orar 9-13, Zilele Porţilor Deschise. Cu prilejul concursului Leris 2010 vor fi prezentate locurile şi programa aferentă anului şcolar 2009-2010, în timp ce copiii interesaţi de competiţie vor putea intra la o şedinţă gratuită de pregătire.

Organizatorii Leris 2010 pun la bătaie cîte trei premii pentru fiecare disciplină, dar nu scot din discuţie şi suplimentarea locurilor în cazul mediilor similare. Marele Premiu Leris se va acorda în urma calculului cumulat de puncte, iar numărul menţiunilor va acoperi 15 la sută din numărul competitorilor. În premieră, conducerea colegiului anunţă posibilitatea de înrolare directă în segmentul gimnazial a aproximativ 30 dintre elevii cu cele mai valoroase rezultate. Se poate vorbi aşadar despre o minicampanie de recrutare.

Daca nu stiati, exista si o Firma Leris care face angajari.

  • Daca doriti sa primiti gratuit pe email, cele mai noi joburi ale firmei Leris, va rugam sa va faceti un cont pe eJobs si sa va abonati la newsletterul de joburi.
  • Daca doriti sa aflati cele mai recente stiri legate de Leris, click aici.
  • Daca doriti sa aflati cele mai noi stiri de business legate de Leris, click aici.
  • Daca doriti sa aflati si mai multe despre: Leris, va recomandam sa cautati si aici.
  • Consultati si arhivele de joburi pe ani, cautand Leris.
  • Consultati si celelalte arhive eJobs, cautand Leris.
  • Daca aveti deja cont eJobs, intrati in cont si abonati-va la newsletterul de articole cariera.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu