duminică, 20 martie 2011

cum bag net pe telefon cu bluetooth - tutorial net pe tel cu bluetooth

Publicitate
Cativa pasi pentru a avea internet gratis pe telefon prin bluetooth (symbian):

Tot ce va trebuie este un telefon mobil cu soft symbian, un Bluetooth usb pentru calculator si calculatorul sa fie connectat la internet.

Pasul 1: Downloadati Gnubox

Pasul 2: Downloadati Mrouter si instalatil in pc.

Pasul 3: Downloadati Widcomm si instalatil in pc.

Pasul 4: Download patch-uri pentru Widcomm.

Pasul 5: Restartati pc-ul si intrati in Safe Mode with comand prompt. Cand se deschide fereastra de comand prompt intrati in folderul cu patch-urile Widcomm si copiati "BTNeighborhood.dll" si "wbtapi.dll" in C:\Windows\system32 (ex: copy C:\wbtapi.dll C:\Windows\system32) si "BTStackServer.exe" si "BTTray.exe" in C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software.

Pasul 6: Restartati pc-ul.

Pasul 7: Configurare Gnubox pe telefon. Activati bluetooth si dati search device. Dupa ce gasiti calculatorul trecetil in lsta de paired device. Intrati in meniu-->>settings-->>phone settup-->>connections-->>access points si creati un nou access point cu numele Bt. Editarea access pointului: Data bearer=hight speed, Dial number=0000, User name=none, Password=no, Authentication=normal, Data call type=analogue, Maximum data speed=automatic.Dati options-->>advance settings-->>schimbati doar la Use PPP compression cu Yes si Use login script cu Yes. Salvati si inchideti. Deschideti Gnubox---->>>>Options-->>Install-->>set RAS login script. Iar options---->>>>Install---->>>>Auto set modem ID. Options---->>>>Install---->>>>create records. Options---->>>>2box Bluetooth---->>>>Serial port---->>>>selectati din lista calculatorul dumneavoastra. Options---->>>>Debug---->>>>Use Mrouter. Inchideti Gnubox.

Pasul 6: deschideti un browser din telefon si ca acces point folositi "Bt".

Optional puteti adauga mai multe porturi in Widcomm si Mrouter pentru a avea o conexiune mai stabila.

In cazul in care nu reusiti sa instalati Gnubox pe telefon urmati tutorialul de crack-uire al telefonului aici.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu