joi, 24 martie 2011

Zodiac floral - Floarea-soarelui, Bujor, Papucul-doamnei, Albastrea, Iris, Mac, Orhidee, Margareta, Trandafir

Publicitate
In principiu, zodiacul floral este caracteristic femeilor, dar prin extensie, si barbatii se pot regasi in descrierile de aici. Caracteristicile zodiacale ale florilor se obtin pe baza zilei de nastere. Ce floare esti? Citeste aici.

Floarea-soarelui: persoanele nascute in zilele de : 1, 10, 19, 28
Acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (in ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din caldura astrului si-l urmareste toata ziua.
LATURA SENTIMENTALA: Aici trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aduce cineva in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac persoanele mai slabe decat dumneavoastra.
CE-L DEFINESTE: Generozitate
COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee
NUMERE NOROCOASE: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31
ZILE FAVORABILE: Duminica si luni

Bujor: persoanele nascute in zilele de : 2, 11, 20, 29
Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.
LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.
CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema
COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta
NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42
ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri

Papucul-doamnei: persoanele nascute in zilele de : 3, 12, 21, 30
Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.
LATURA SENTIMENTALA: E de remarcat gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind considerat necorespunzator. Ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra va dura, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va caracterizeaza.
CE-L DEFINESTE: Instabilitate
COMPATIBILITATE: Mac, trandafir, papucul-doamnei
NUMERE NOROCOASE: 6, 9, 15, 18, 24, 27
ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni

Albastrea: persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31
Albastreaua, asimilata si cu "Floarea de nu-ma-uita", exprima bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane. Albastrul ne evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curand din memorie.
LATURA SENTIMENTALA: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmurita loialitate si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge aici este destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.
CE-L DEFINESTE: Fidelitate
COMPATIBILITATE: Albastrea, margareta, bujor
NUMERE NOROCOASE: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29
ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni.

Iris: persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23
Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.
LATURA SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.
Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.
CE-L DEFINESTE: Dinamism
COMPATIBILITATE: Toate florile
NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38
ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri

Mac: persoanele nascute in zilele de : 6, 15, 24
O floare a carei culoare rosie, mai ales in lumina orbitoare a soarelui de vara, semnifica senzualitatea calda ce va invaluie, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie si ambiguitate specifica lungilor zile linistite de vara. Un mac dezradacinat ori lovit de furtuna isi pierde usor petalele, mai inainte chiar de a avea timp sa se ofileasca.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte romantica, partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba toate caracteristicile unui Fat-Frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decat foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii.
E posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase sau poate ca dumneavoastra v-ati mai schimbat intre timp. Dati dovada de multa senzualitate in alegeri si in raporturile cu partenerul.
CE-L DEFINESTE: Senzualitatea
COMPATIBILITATE: Trandafir, papucul-doamnei
NUMERE NOROCOASE: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30
ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

Orhidee: persoanele nascute in zilele de :7, 16, 25
Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.
CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental
COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei
NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40
ZILE FAVORABILE: Duminica, luni

Margareta: persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26
Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin compatibilitatea culorilor, de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.
LATURA SENTIMENTALA: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp.
Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.
CE-L DEFINESTE: Fragilitate
COMPATIBILITATE CU: Albastrea, bujor, mac, floarea-soarelui
NUMERE NOROCOASE: 4, 8, 22, 24, 26, 31
ZILE FAVORABILE: Sambata

Trandafir: persoanele nascute in zilele de : 9, 18, 27
Simbolul dragostei este, dintotdeauna, trandafirul; floare care caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramane indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebrul refren: L important, c est la rose.
LATURA SENTIMENTALA: Este o latura unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.
CE-L DEFINESTE: Pasiune
COMPATIBILITATE: Papucul-doamnei, mac
NUMERE NOROCOASE: 9, 15, 18, 24, 27, 30
ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu