joi, 24 martie 2011

www.publicbet.ro Public Bet site oficial

Publicitate
Se pare ca in ultimul timp agentiile de pariuri sportive au inflorit la orice colt de bloc. Daca mai demult abia se gasea o agentie de acest gen in cartier, acum acestea au iesit ca ciupercile dupa ploaie. Ma gandesc ca merge bine afacerea pentru ca aceste agentii sunt plasate una langa alta (in acelasi bloc): Super Bet, 1x2 Bet Cafe Arena si o agentie nou deschisa in cartier Public Bet. Iar la o distanta de 100 m in directii opuse se afla alte doua minunatii: Stanley Bet si Casa Pariurilor. Extraordinar, bani sa ai. Cinci case de pariuri pe o raza de 200 metri, neluand in seama si agentiile loto, unde si aici poti face cateva pariuri sportive, acestea fiind si ele patru la numar.
Ca tot veni vorba de Public Bet, am intrat sa vad despre ce e vorba. Bineinteles ca nu m-a impresionat pentru ca sistemul de joc e la fel ca si la celelalte, dar un lucru ce mi-a atras atentia este mobilierul ca sa ii zic asa si calitatea deplorabila a imaginii la Cursele de Caini. Daca la Super Bet conditiile sunt cat de cat acceptabile, iar la Bet Cafe Arena sunt exceptionale, aici la Public Bet parca au luat totul la promotie, atmosfera fiind de "ieftineala". Sper ca in timp vor face modificari, altfel nu vad cum vor avea clienti.
Am vazut pe site-ul lor, www.publicbet.ro, ca sunt doua feluri de agentii Public Bet: cele normale (genul ieftin de la mine din cartier) si Public Bet de Luxe (doar 5 in toata tara).
Public Bet de Luxe arata intradevar bine, chiar foarte bine pentru o agentie de pariuri sportive, dar ma gandesc, cand va aparea si in Iasi.
In fine, pentru mai multe detalii legate de aceasta agentie, biletul zilei, rezultate si altele va invit sa vizitati site-ul oficial www.publicbet.ro.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu