sâmbătă, 19 martie 2011

Noua sticla eco de la Pepsi - 100% naturala

Publicitate
"Acum poti consuma Pepsi fara sa-ti faci griji pentru sanatatea ta!"
Un anunt foarte important pentru consumatorii de Pepsi. Dragi consumatori, trebuie sa stiti ca in curand va aparea sticla voastra preferata de suc de data asta intr-o varianta 100% naturala.
Pepsi a lansat, oficial, noua sticla realizata integral din ingrediente extrase din plante, pentru a putea reduce astfel potentialul amprentei de carbon din PET-urile actuale. In incercarea de a depasi principalul competitor, Coca-Cola, care detine deja sticle realizate doar în procent de 30% din extracte din plante, echipa de cercetare si dezvoltare de la Pepsi a gasit formula ideala pentru noile sticle: virgatum, coaja de pin si coji de porumb. Pe langa aceste materiale, compania intentionează sa foloseasca in viitor si coji de portocale, felii de cartofi, coji de ovaz si alte resturi din industria alimentara, spre deosebire de ingredientele traditionale ale realizarii PET-urilor, total daunătoare mediului, precum petrolul si combustibili fosili.
Costurile de realizare ale acestui nou ambalaj, spun cei de la Pepsi, sunt asemanatoare cu cele ale ambalajului traditional, iar compania are in plan testarea produsului pentru anul 2012.

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu