miercuri, 30 martie 2011

iPhone 5/iPhone 4GS specificatii/lansare/pret

Publicitate
Apple a anuntat data la care se va desfasura Worldwide Developer Congress, un eveniment anual, gazduit in mod traditional de companie la San Francisco. Starul evenimentului care va avea loc in 6 iunie va fi cu sigurantă iPhone 5, cel mai nou telefon de la Apple.
Speculatiile referitoare la cel mai nou smartphone de la Apple sunt la cote maxime, cu multe informatii credibile si verificate, amestecate cu inventii dintre cele mai nastrusnice. Totusi, se pare ca iPhone 5 va fi propulsat de acelasi procesor dual-core Apple A5, regasit si in tableta iPad 2, iar performantele interfetei grafice vor fi la un nivel similar versiunii pentru tableta.
In privinta ecranului raman multe incertitudini, cum ar fi utilizarea unei matrice cu tehnologie LCD, sau AMOLED. Nu este clar nici daca Apple a ales un ecran mai mare pentru iPhone 5, dar cu aceeasi rezolutie de lucru, sau vom avea parte si de o versiune imbunatatita a tehnologiei Retina Display, in care densitatea pixelilor a fost crescuta pentru o mai bună claritate a imaginii.
In invitatia lansata de Apple pentru acest eveniment, compania anunţa noutati pentru sistemele de operare Mac OS X si iOS, fapt ce ne da speranţe ca iOS 5 nu este chiar atat de departe.
Pretul unui iPhone 5 este inca nu se stie, ceea ce este normal, dar cred ca va in jurul sumei de 1000 euro.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu