sâmbătă, 17 iulie 2010

Cele mai tari anime-uri

Publicitate
Anime- animatii japoneze de genul fantasticului


Katekyo Hitman: Tsuna este un baiat “bun de nimic”, care nu se descurca prea bine la scoala si nu are pic de respect de sine. Mama sa angajeaza un preparator sa il ajute, dar acestia raman uimiti cand vad ca acesta este un bebelus, care pretinde ca face parte din mafie. Bebelusul il informeaza pe Tsuna ca este urmatorul mostenitor al familiei Vongola din mafia italiana si incearca sa il ajute sa isi indeplineasca telul.



Naruto Shippuuden: este continuarea seriei animate Naruto. Povestea se contureaza in jurul lui Naruto, acum mai mare si mai matur, dar cu aceleasi credinte, mult mai puternice, si a incercarii lui da a-si salva prietenul, Uchiha Sasuke, din ghearele “sarpelui” Orochimaru. Dupa 2 ani si jumatate de antrenamente, Naruto se intoarce in satul sau natal, Konoha, si incearca sa isi puna ambitia la treaba, dar nu va fi usor pentru ca pe tanarul nostru ninja il pandesc noi dusmani, organizatia Akatsuki.



Bleach: ne prezinta povestea unui tanar de 15 ani, Kurosaki Ichigo, care are abilitatea de a vedea spirite. Din cauza acestei abilitati acesta o intalneste pe Rukia, o zeita a mortii. Pentru a-si apara familia si prietenii de spiritele mancatoare de suflete, lui Ichigo ii sunt transferate puterile Rukiei. Impreuna acestia incep sa rezolve mistere legate de spirite pana ce din lumea spiritelor sosesc 2 zei ai mortii care o acuza pe Rukia de tradare si o iau cu ei. Ichigo jura ca o va aduce innapoi pe Rukia, intrand cu forta in umea spiritelor.

Le gasiti pe toate aici!

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu