vineri, 16 iulie 2010

The Twilight Saga - Eclipse

Publicitate
In timp ce Seattle-ul este ravasit de o serie de crime misterioase si vampirul Victoria cauta in continuare o cale de a se razbune, Bella se afla inca odata in pericol. Uniti de dragostea pentru ea, Edward si Jacob trebuie sa lase la o parte ura dintre ei pentru a o proteja. In toata nebunia aceasta Bella e nevoita sa aleaga intre cei doi, stiind ca decizia ei poate sa starneasca un razboi intre vampiri si varcolaci ce mocneste de secole.

Desi nu sunt un fan Twilight, trebuie sa recunosc ca Eclipse a fost mult peste cele 2 predecesoare ale sale: Twilight si New Moon. Spun asta pentru ca filmul a avut un buget mai mare, efecte speciale mai bune, mai multa actiune si aventura, peisaje superbe si un numar de scene care te tin cu sufeltul la gura.
Intr-un final Eclipse este un film care merita vazut, mai ales de catre fanii seriei, care, daca au fost incantati de primele 2 filme vor fi innebuniti de acesta.
Daca nu l-ati vazut inca va sfatuiesc sa mergeti sa il vedeti pentru ca nu aveti ce pierde.

Take a look!

Ultima carte The Twilight Saga: Breaking Dawn va fi ecranizata in 2 filme, primul film fiind programat pentru lansare pe 18 noiembrie, 2011.



Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu