luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Balanta 2015

Publicitate
Horoscop Balanta 2015:
DRAGOSTE: Se anunţă unele schimbări în relaţia de cuplu, unele dintre ele surprinzătoare, imposibil de controlat, cum ar fi separări sau împăcări greu de înţeles pentru cei din jur. Se va restrânge mult cercul de cunoştinţe şi cel al prietenilor, aşa că tentaţiile vor lipsi şi te vei vedea pus(ă) în situaţia de a te implica serios în relaţia de cuplu actuală, cu bune şi cu rele.
CARIERĂ: Pe plan profesional există o fereastră favorabilă în primele luni ale anului şi apoi în ultimele, dar nu sunt modificări spontane, sunt rezultate ale unor eforturi personale. În primele luni te vei elibera de bunăvoie de multe iluzii şi te vei pregăti, în acest fel, să parcurgi etapele necesare pentru a progresa pe plan profesional, pas cu pas. În a doua parte a anului poate să apară, din senin, o ofertă de lucru tentantă.
SĂNĂTATE: Singurul pericol real la adresa stării tale de sănătate eşti chiar tu, prin faptul că te lipseşti de liniştea şi echilibrul care îţi sunt atât de necesare. Te afli într-un punct de cotitură. După această etapă, poate urma o perioadă foarte bună sau una proastă, în funcţie de cum te îngrijeşti acum. E bine să fii atent(ă) la teama de boală, care poate deveni o sursă de stres.
BANI: Te eliberezi, chiar la începutul noului an, de anumite limitări, probleme reale, poveri financiare. Nu e o eliberarea definitivă, greutăţile vor avea o scurtă revenire la vară, pentru ca apoi să nu te mai întâlneşti cu ele. E necesar să te scuturi de orice iluzie şi să te bazezi doar pe tine.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu