luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Taur 2015

Publicitate
Horoscop Taur 2015:
DRAGOSTE: În prima parte a anului, problemele parteneriale vor trece în plan secund, nu vei mai dori să te ocupi de ele şi nici să determini cine ştie ce modificări în acest domeniu. Vara vine cu o şansă importantă de a schimba ceva în plan sentimental, cu o nouă poveste de dragoste, care va debuta timid, sau cu o înnoire a sentimentelor din relaţia actuală.
CARIERĂ: Până în toamna anului viitor, solicitările de la serviciu vor fi la fel de stresante, mai ales din cauză că vei fi nevoit(ă) să acorzi mai multă importanţă relaţiilor de la muncă decât efortului propriu-zis. Tot atunci debutează o perioadă favorabilă pentru valorificarea unui talent nativ, o pasiune care poate deveni meserie şi-ţi poate aduce venituri în plus.
SĂNĂTATE: E de departe cel mai complicat domeniu al vieţii tale pe parcursul lui 2015. Se menţine pericolul unor dereglări organice provocate de stres sau de o stare de nemulţumire permanentă. Noutatea e că în prima jumătate a anului scade nivelul general de energie şi rezistenţa organismului în faţa unor afecţiuni. Ar fi bine ca toamna să te găsească cu alte obiceiuri, mai sănătoase şi mai protective.
BANI: Se anunţă o perioadă de restricţii, care nu se va instala definitiv anul viitor, ci doar îşi va face simţită prezenţa prin limitarea unor venituri, creşterea obligaţiilor de plată sau o scădere semnificativă a câştigurilor partenerului de cuplu. Va trebui să te adaptezi din mers.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu