luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Sagetator 2015

Publicitate
Horoscop Sagetator 2015:
DRAGOSTE: În prima jumătate a anului vei fi de nerecunoscut pentru cei apropiaţi, poate chiar şi pentru partenerul de cuplu, care te va vedea mai concentrat(ă) pe chestiuni esenţiale şi poate mai puţin pornit(ă) spre distracţie, pierdere de vreme şi preocupări superficiale. Este o etapă de trecere spre un alt statut, mai responsabil.
CARIERĂ: În prima jumătate din an vei suporta consecinţele unor decizii mai puţin inspirate luate în 2014. Nativii mai atenţi şi mai înţelepţi vor avea însă parte de succes şi de atenţia unor superiori. În a doua jumătate a anului se vor ivi mai multe oportunităţi de afirmare, sub diverse forme, inclusiv o colaborare cu o persoană pe care ai întâlnit-o deja, dar nu ai ştiut ce rol important va juca în viaţa ta.
SĂNĂTATE: S-ar putea să sesizezi, chiar de la începutul anului, că nu mai beneficiezi de acceaşi vitalitate ca în trecut, că trebuie să-ţi dozezi mai bine eforturile pentru a-ţi îndeplini sarcinile de zi cu zi. Vestea bună este că în prima jumătate a anului vei avea mai puţin de suferit de pe urma unor afecţiuni necunoscute sau vor dispărea simptomele care te trimiteau cu gândul la aşa ceva.
BANI: Nu se anunţă schimbări în acest domeniu, cel puţin nu în prima jumătate a anului. În a doua parte, odată cu deschiderea profesională de care vei beneficia, va deveni posibilă şi o modificare de statut financiar.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu