luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Leu 2015

Publicitate
Horoscop Leu 2015:
DRAGOSTE: În acest domeniu se anunţă modificări importante, care vor debuta în 2015 şi vor dura multă vreme. Va fi necesară o selecţie serioasă a preocupărilor şi abandonarea celor superficiale - inclusiv relaţii fără viitor şi fără fond. Prima jumătate a anului va aduce la lumină principalele probleme, dar presiunea de a le rezolva va apărea din toamnă.
CARIERĂ: Schimbările din acest domeniu durează de câţiva ani şi vor continua şi în 2015 - ce-i drept, într-un ritm mai lent. Se va pune problema dozării efortului depus pentru beneficiile pe care le doreşti, în aşa fel încât să nu ai regrete şi nici nemulţumiri. Situaţia rămâne destul de ambiguă, pentru că depinde de deciziile luate de superiori.
SĂNĂTATE: E foarte important felul în care te organizezi la locul de muncă pentru a-ţi păstra sănătatea. Ai tendinţa de a face eforturi până la epuizare, promiţându-ţi că te vei odihni cât de curând, dar nerespectând această hotărâre. Vestea bună e că vei avea mai puţin de suferit de pe urma unor probleme ereditare, care nu mai sunt acute şi pot fi tratate.
BANI: Se anunţă tot felul de ciudăţenii legate de sumele de bani pe care ar trebui să le primeşti pentru munca depusă. Sunt posibile întârzieri, mici pierderi sau diminuarea unor venituri. Din toamnă, vei păşi într-o perioadă mai bună pe plan financiar, dar schimbările nu vor apărea peste noapte şi vor depinde de disponibilitatea ta de a depune eforturi suplimentare, în cadrul unor noi colaborări.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu