sâmbătă, 6 decembrie 2014

Telefonul cu doua ecrane - YotaPhone 2 specificatii si poze

Publicitate
Detalii YotaPhone 2:
Prelungeste considerabil durata de viata a bateriei, putand fi folosit pentru a citi carti pana la 5 zile dupa o singura incarcare, avand astfel un consum de 7 ori mai eficient decat ecranul principal AMOLED HD
-ofera un unghi de vizibilitate de 180 grade si posibilitatea de lectura chiar si in lumina directa a soarelui
-datorita posibilitatii de personalizare, display-ul ofera utilizatorilor acces rapid doar la informatiile de interes
YotaPhone 2 are o greutate de 150 g, dimensiunile de 144 x 69,5 x 8,9 mm si este disponibil in doua variante de culori, pe alb si negru. Ambele display-uri sunt protejate prin geam Corning Gorilla Glass 3.
YotaPhone 2 foloseste sistemul de operare Android KitKat 4.4.3 si un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 2GB de memorie RAM, un spatiu intern de stocare de 32GB. Lista dotarilor este completata de o camera foto principala de 8 megapixeli si una secundara de 2 megapixeli. Conectivitatea include 4G/LTE, WiFi si NFC. YotaPhone 2 va fi comercializat pe piata din Romania pentru prima data prin intermediul emag.ro.
Iata ce altceva poti face cele doua ecrane:
-YotaEnergy – acest modul transfera automat toate functiile cheie, incluzand apeluri si texte, pe cel de-al doilea ecran atunci cand bateria ajunge la 15%, oferind astfel posibilitatea de folosire a telefonului pentru inca in 8,5 ore.
-YotaMirror – pe ecranul Always-On poate fi folosita orice aplicatie pentru Android. Printre acestea se numara cele mai populare aplicatii pentru carti electronice (precum Amazon Kindle) pana la aplicatii de messaging (precum WhatsApp).
-YotaSnap – utilizatorii pot transfera de pe ecranul din fata pe ecranul al doilea orice tip de informatie, precum o harta, un cod QR de la un bilet de calatorie si pot avea acces la aceasta informatie chiar daca bateria se consuma in totalitate.
-YotaCover – permite personalizarea ecranului cu fotografii sau notificari si mascarea informatiilor afisate pe ecranul Always-On la o simpla atingere.

Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu