luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Fecioara 2015

Publicitate
Horoscop Fecioara 2015:
DRAGOSTE: Instabilitatea se va diminua, încet-încet. În 2015, şi relaţiile noi, şi cele vechi vor trece prin perioade de testare a nivelului real de cunoaştere dintre parteneri. În a doua parte a anului viitor este posibil să simţi nevoia să dai dovadă de mai multă generozitate şi să accepţi mai multe sacrificii pentru a avea parte de armonie în cuplu.
CARIERĂ: Planul profesional se aşază pe coordonatele pe care le-ai desenat în ultimii ani. Vor interveni modificări majore numai acolo unde s-a cerut mai mult decât ar fi fost cazul. Prima jumătate a anului vine, în continuare, cu adversari puternici, secreţi, care pot duce la schimbări nedorite. Ai prea puţine atuuri, aşa că ar fi mai bine să emiţi mai puţine pretenţii.
SĂNĂTATE: Şi acest domeniu va fi răscolit în prima jumătate din an - pe de o parte, din cauza unor afecţiuni cronice, acolo unde acestea există, pe de alta, prin probleme noi, diferite, provocate de excesele de tot felul, în special alimentare. Toamna anului viitor te poate găsi slăbit(ă) şi cu numeroase probleme ereditare care-şi vor fi găsit un teren favorabil pentru a se manifesta.
BANI: Continuă seria complicaţiilor provocate de alţii, dar pe care le suporţi şi tu. Dorinţa de a face rost de bani cu orice preţ nu îţi va fi de nici un folos, pentru că situaţia poate scăpa de sub control, mai ales în prima jumătate din an. Vor veni şi vremuri mai bune în plan financiar, de aceea, nu e cazul să accepţi orice fel de compromis pentru a obţine beneficii mai repede.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu