luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Gemeni 2015

Publicitate
Horoscop Gemeni 2015:
DRAGOSTE: Relaţiile stabile vor fi supuse, în prima jumătate a anului, unor teste de rezistenţă, menite să le întărească sau să ducă la o separare, acolo unde idealurile partenerilor nu mai corespund. E nevoie de bunăvoinţă şi de răbdare cu cei dragi până în toamnă. Familia mai mult îţi va pune piedici decât să te ajute.
CARIERĂ: Se anunţă schimbări de scurtă durată, pentru mai puţin de jumătate de an, după care vei reveni pe postul pe care-l ocupai înainte sau te vei vedea nevoit(ă) s-o iei de la capăt pe un alt post, cu responsabilităţi diferite. Rămâne deschisă posibilitatea de a accede la un nivel profesional la care ai visat, dar numai în cazuri speciale, acolo unde s-au acumulat merite deosebite.
SĂNĂTATE: În afara unor mici supărări provocate de alimentaţie, care va trebui schimbată, nu se anunţă probleme deosebite în prima jumătate a anului. În partea a doua, pot să reapară probleme mai vechi, asociate stilului de viaţă şi de muncă, de care ai crezut că ai scăpat. Dacă te-ai ocupat cu atenţie de ele, nu te vor mai chinui.
BANI: În acest domeniu nu se anunţă schimbări semnificative, în afara celor generate de eventualele modificări la locul de muncă. Vestea bună e că va scădea presiunea unor obligaţii de plată/ datorii. Partenerul de cuplu poate ajuta mai mult la bunăstarea familiei - probabil nu pe măsura aşteptărilor tale, dar va exista o îmbunătăţire.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu