luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Rac 2015

Publicitate
Horoscop Rac 2015:
DRAGOSTE: În prima jumătate a anului, vei avea timp să evaluezi corect şansele unei relaţii de a evolua aşa cum te aştepţi, iar în a doua jumătate, vei lua deciziile necesare. Se clarifică multe lucruri în plan sentimental, iar după atâtea încercări, asta este o veste bună.
CARIERĂ: Munca devine o preocupare majoră, volumul de efort poate creşte peste nivelul cu care eşti obişnuit(ă) şi va fi necesar să faci eforturi speciale, cel puţin în prima jumătate din 2015. În a doua jumătate, nu vei avea o pauză, dar vei putea decide ce vrei să faci pe plan profesional, până unde vei merge cu schimbările, ce vei accepta şi ce nu.
SĂNĂTATE: Este un alt domeniu vizat de schimbări semnificative, mai ales pe fondul modificărilor de la serviciu. Munca poate deveni sursa unor dereglări importante, în special ale funcţiei ficatului, dacă nu vei lua măsuri pentru a diminua stresul zilnic. Deocamdată, vei avea ocazia să simţi uzura asociată cu efortul pe plan profesional, consecinţele vor apărea mai târziu sau deloc, dacă vei şti să te menajezi.
BANI: În prima parte a noului an vei culege roadele muncii din ultimele luni ale lui 2014. În funcţie de eforturile depuse, acestea vor fi mai multe sau mai puţine. În a doua parte din an vei trece la un alt nivel al veniturilor - în anumite situaţii mai mic, din cauză că anumite colaborări încetează. Solicitările de la locul de muncă nu vor mai lăsa loc altor preocupări, care ţi-ar putea aduce venituri în plus.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu