luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Capricorn 2015

Publicitate
Horoscop Capricorn 2015:
DRAGOSTE: Relaţiile tale nu sunt vizate în mod direct, dar pot fi puternic influenţate de schimbările prin care trece propria personalitate, iar acestea nu sunt deloc puţine sau de neglijat. Instabilitatea din familie va continua - ce-i drept, la intensităţi mai mici, pentru că vei avea posibilitatea de a lua decizii care pot schimba ceva în profunzime. Vei fi mai interesat(ă) de consolidarea relaţiilor decât de noutăţi.
CARIERĂ: Vei mai simţi, o vreme, chemarea la rampă - cel puţin până în toamnă -, după care te vei replia, ca să te pregăteşti temeinic pentru o nouă etapă profesională. Pot să apară dificultăţi la locul de muncă actual, în special din cauza răcirii relaţiilor cu superiorii, dar asta numai în cazul în care munca ta nu va mai fi de aceeaşi calitate superioară, ca până acum.
SĂNĂTATE: Intri într-o perioadă diferită, în care va trebui să iei măsuri pentru a-ţi păstra sănătatea şi a te bucura, în continuare, de starea de vitalitate cu care eşti obişnuit(ă). Ar fi bine să acorzi o atenţie specială alimentaţiei, ca să nu se deregleze ceva în organism, şi să cauţi metode de a gestiona mai eficient sursele de stres.
BANI: Se schimbă ceva după prima jumătate a anului, fie nu mai dispui de aceleaşi sume de bani, fie nu vei mai administra banii altora ori bunurile familiei. Pe de o parte, scapi de o povară, pe de alta, te poţi trezi cu bănuiala că nu mai eşti privit(ă) ca o persoană de încredere, căreia să i se încredinţeze misiuni speciale.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu