luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Pesti 2015

Publicitate
Horoscop Pesti 2015:
DRAGOSTE: În prima parte a anului te-ai putea confrunta cu multe probleme parteneriale, dar cele mai multe sunt exagerări, expresii ale unor temeri sau neînţelegeri. În partea a doua, vei trece la decizii care vor depinde de concluziile anterioare - ori mergi mai departe şi treci la nivelul următor al relaţiei, ori schimbi direcţia. Cert e că vei fi mai atent(ă) şi mai responsabil(ă).
CARIERĂ: Va fi primul an în care vei fi în atenţia unui public mai mare, vei beneficia de mai multă apreciere şi, în general, vei fi mai solicitat(ă) pe plan profesional. 2015 debutează pe aceste coordonate, care nu apar de la sine, ci au fost creionate chiar de tine în ultimii ani. Partea a doua a anului poate fi un pic mai calmă, dar nu va aduce o scădere a presiunii celorlalţi.
SĂNĂTATE: Singurul element care ar putea indica unele dereglări, deşi fondul general e unul benefic, ar putea veni de la volumul de muncă, de la stresul cu care se pot asocia anumite poziţii în plan profesional. E debutul unei etape importante din viaţa ta socială şi profesională, iar astfel de momente pot genera unele probleme de sănătate.
BANI: Un pas înainte pe plan profesional va atrage şi o creştere a veniturilor, dar trebuie să ştii că e un proces lung, iar sumele vor depinde de nivelul tău de implicare. În partea a doua a anului vei avea ocazia să iniţiezi parteneriate, dacă vei fi dornic(ă) de colaborări.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu