luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Varsator 2015

Publicitate
Horoscop Varsator 2015:
DRAGOSTE: Sunt posibile gesturi măreţe, cu implicaţii majore pe termen lung, în prima jumătate din an. Vei dori să treci peste orice obstacol, ca să beneficiezi de o bază solidă în relaţia de cuplu. Vei primi ajutor în diverse forme de la prieteni, puţinii pe care îi vei mai avea, ca să poţi lua cele mai bune decizii în acest domeniu.
CARIERĂ: Greul a trecut. Va mai avea o scurtă revenire în lunile de vară, dar ai făcut suficienţi paşi înainte şi nu te mai întorci din drum. În prima jumătate a anului vei evalua pagubele, realizările şi posibilităţile reale de progres de acum înainte. Chiar dacă ofertele vor fi mai puţine, nu vor lipsi, iar cele care vin vor conta pentru dezvoltarea ta viitoare.
SĂNĂTATE: Este valabilă, în continuare, tendinţa de a te crede inepuizabil(ă) şi de a nu ţine cont de limitele propriului corp. Dacă nu ai învăţat din greşelile trecutului şi nu te vei organiza mai bine, vei ajunge la un grad de uzură atât mare, încât vei fi nevoit(ă) să iei măsuri drastice pentru a-ţi recăpăta echilibrul.
BANI: Spre deosebire de anii anteriori, apare teama de lipsuri materiale, cu toate că nu este în firea ta să te laşi cuprins( ă) de astfel de stări. Primele luni pot fi productive, vor urma însă câteva luni cu venituri mai modeste. Îţi vei reveni prin toamnă, de această dată şi datorită partenerului de cuplu, care poate beneficia de o creştere a veniturilor. Ocaziile de câştig nu vor lipsi, chiar dacă nu vor fi constante.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu