luni, 29 decembrie 2014

Horoscop Berbec 2015

Publicitate
Horoscop Berbec 2015:
DRAGOSTE: Urmează un an important pentru evoluţia relaţiilor stabile, care nu vor fi ferite de încercări, perioade dificile, cele mai multe fiind provocate chiar de tine. Cei singuri au şanse să-şi găsească perechea, în prima jumătate a anului. Este important să eviţi tentaţia de a-i pasa partenerului rezolvarea problemelor.
CARIERĂ: Sunt posibile complicaţii până în vara anului viitor, după care se va reveni asupra unor decizii care nu te-au avantajat. Apoi, urmează o perioadă bună, în care poţi începe o colaborare deosebită, care însă nu va ţine foarte mult - e mai degrabă o deschidere de care va trebui să profiţi pentru a avea acces la un alt nivel profesional, un alt domeniu sau un alt departament, cu responsabilităţi diferite.
SĂNĂTATE: Mici probleme, destul de ciudate şi de neînţeles chiar şi pentru specialişti, te vor pune pe gânduri. Din toamna anului viitor vor dispărea însă cu totul, fără a lăsa urme. Este digestia, cu tot ce implică aceasta. Din vară, vei avea şi şansa unei schimbări a stilului de viaţă, iar asta poate duce la o revigorare semnificativă.
BANI: Până la vară te vei simţi mai liber(ă), fără constrângeri majore legate de cheltuieli, dar apoi vei mai avea câteva luni în care va trebui să suporţi limitări, plăţi obligatorii sau cheltuieli nedorite. 2015 va duce reglarea pe care o doreşti, dar într-un ritm mai lent decât ai sperat.
Publicitate

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu